OrtoMalli-tukipohjalliset ovat olleet markkinoilla helmikuusta 2012 alkaen. Tässä hieman pohjallisten saamaa palautetta. Mikäli haluat jakaa oman palautteesi kanssamme, voit lähettää sen täältä.

 

”Neljä viikkoa käytössä ollut nämä pohjalliset ja sitä ennen kärsin yli puoli vuotta kantapäässä olleesta luupiikin tyyppisestä kivusta ja särystä. Nyt kipu on helpottanut ja jopa kadonnut kokonaan… Toiset pohjalliset ostettu lenkkareihin. Pienellä rahalla kipu hellittänyt!”

”Pohjallinen tuntuu hyvältä ainakin minun tapauksessani; se tuntuu hyvältä sekä jalassa että selkärangassa, kävellessä on luontevampi ja vaivattomampi olo. Olen erittäin tyytyväinen.”

”Minulla tuntuivat alusta alkaen hyvältä jalassa. Niiden avulla olen saanut kipua vähenemään. Käytän niitä kaikissa kengissäni ja olen tyytyväinen.”

”Viikon käyttökokemus vasta, mutta tuntuu erittäin lupaavalta. Oli pientä päkiävaivaa joka muutti juostessa askellusta ja kipeytti nilkkaa/akillesta. Kuukauden juoksutauon ja jatkuneen kivun jälkeen kokeilin OrtoMallia ja apu on ollut oikeastaan välitön. Vähän on uskaltautunut jo juoksemaankin, mutta toki pitää tuota nilkkaa vähän vielä hoitaa olemalla rasittamatta liikaa. Mutta se ihan normaaliolemisessakin puolikipeä nilkka ja tietty tuntuma päkiässä ovat nyt poissa. En olisi uskonut, että pelkällä helpolla nettikauppa-pohjallisella vaiva hoituu näin helpolla – toki vielä puuta koputtaen, kun viikko vasta takana.”

”Olen kokeillut monenmoisia kalliimpia pohjallisia – en ole ollut näin tyytyväinen.”

”On kevyt ja hyvä sovittaa eri kenkiin.”

”Akillesjänteen kiinnitys kantaluuhun on oireillut jo kolmisen vuotta. Ajattelin kokeilla pohjallista, että ompahan nyt sekin kokeiltu. Pidettyäni pohjallisia pari päivää kipu muutti paikkaansa kantaluun ulkosyrjälle. Pohjallinen siis muutti jalan asentoa. Kokeilin pohjallista myös juoksulenkkareissa ja tuloksena jalkaholvissa mahtavat rakot. Käytän pohjallisia kävelykengissä jonkin aikaa ja katson mitä tapahtuu.”

”Pohjallinen on auttanut lisäämään kävelymatkojen pituutta, ja on myös poistanut yöllä kiusanneen kivun. Olen erittäin tyytyväinen pohjallisiin.”

”Tuote on ehdottomasti paras mitä olen käyttänyt. Aiemmin toinen nilkkani turposi aina kun käveli pienenkin matkan. Auttaa palauttamaan oikean asennon,olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Jakavaivani ovat työperäisiä.”

”Ostettuani ensimmäisen parin, tilasin heti toisen ja vaimoni myös tilasi. Johtopäätös: Tuote on kelvollinen.”

”Armeijassa penikkatauti yltyi todella pahaksi, 3 viikon OrtoMalli pohjallisten käytön jälkeen kipu katosi jaloista” Iso apu,pieni hinta”